Team whoosh goes Birkebeinerrittet 2010

 

 

Team whoosh är ett glatt äventyrsgäng som gillar att ta vatten över huvudet. Den första gemensamma tävling kommer att genomföras i världens största cykellopp för mountainbike, vilket är Birkebeinerrittet i Norge.

 

Birkebeinerrittet är 94,6 km långt och går mellan Rena till Lillehammer och har en total höjdskillnad på ca. 1751 m. Alla tävlande ska bära med sig 3,5 kg under hela loppet. I år är det 18 543 stycken anmälda och vädret ser ut göra det hela till ett härligt lerbad. Förhoppningsvis gör detta att team whoosh kommer att se minst 3 år yngre ut när vi kommer hem igen.

 

Team whoosh har stora förhoppningar att alla kommer att genomföra loppet och att vi inte ska bli överstressade med att de släpper eliten några timmar efter vår start och kommer att jaga oss som blodhundar över bergen.

 

Till höger här på sidan så har ni lite information om oss och ni har möjlighet att följa oss alla tre under loppet. För att se var vi befinner oss på banan så trycker ni på livetracker vilket för er till birkebeiner.no där ni fyller i namnet på den eller de ni vill följa.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Team whoosh

 

Christer Flognfeldt»
36 år

Startnr: 16937

Starttid: 12:05

 

Fredrik Malm»
35 år

Startnr: 18797

Starttid: 12:35

 

Lars Lundberg»
35 år

Startnr: 18794

Starttid: 12:35

 

Länkar till Birkebeiner.no

 

Livetracker»

Banansprofil»


Väder yr.no

 

Rena (Start)»
Skramstadsætra»
Kvarstad»
Sjusjøen»
Lillehammer (Mål)»

Birkebeinerrittet 2010